Skip Navigation Links
Uvod
Novosti
Prodaja
Prodavnica
Stručni članci
Članci
SoftverExpand Softver
UslugeExpand Usluge
Oprema
Materijali
Ordinacije
Stomatolog
Zanimljivosti
Forum
Kontakt
Linkovi
O nama
 

iRis - Web prezentacija, on-line shop, poslovni informacioni sistem...iRis je trokomponentni informacioni sistem namenjen veletrgovinama, i firmama koje se bave prodajom usuga.

Čine ga:
1. iRis – roba : Menadžment porudžbina
2. iRis – usluge : Menadžment usluga
3. e-Commerce : On line sistem za prijem narudžbi preko interneta I prezentacija Vaše delatnosti na internetu

Svi ovi delovi mogu da funkcionišu samostalno ali njihovim objedinjavanjem postižete sinerginčne efekte I zato uvek preporučujemo da idu zajedno.

Šta Vam nudi iRis?

Kompletno vođene jedne veleprodaje.
Ceo životni ciklus jedne narudžbe od njenog prijema, specifičnih faza koje imate u svom poslovanju do konačne realizacije i naplate. U svakom momentu znate šta se dešava sa svim narudžbinama.

Ovaj sistem ima i sve odlike CRM (Customer Relationship Management) sistema. tj. Sitema za upravljanje odnosima sa kupcem. Upotrebom ovog sistema podižete odnose sa kupcima na zavidan, a mi često volimo da kažemo i izvanredan nivo, pa odatle slovo "i" u našoj skraćenici koje ima ulogu da označi internet poslovanje ali i izvanrednost ovog softverskog proizvoda.

Sistem u sebe ima uključeno kompletno materijalno poslovanje.
E commerce Vam nudi da se predstavite na internetu i ponudite svoj prodajni asortiman klijentima. E commerce je vezan sa iRis-roba tako da Vaši klijenti sve svoje porudžbine mogu da izvrše putem interneta.

 

Skip Navigation Links
Copyright Medical Software Team IT Solutions and Services © 2017