Skip Navigation Links
Uvod
Novosti
Prodaja
Prodavnica
Stručni članci
Članci
SoftverExpand Softver
UslugeExpand Usluge
Oprema
Materijali
Ordinacije
Stomatolog
Zanimljivosti
Forum
Kontakt
Linkovi
O nama

O nama


Mi smo Medical Software Team

Medical Software Team je studio za razvoj software-a koji se bavi razvojem aplikativnih rešenja koje pred nas postavljaju korisnici. Medical Software Team je specijalizovan za razvoj poslovnih aplikacija kao i aplikativnih rešenja u medicini ,stomatologiji i zubnoj tehnici. Rešenja Medical Software Team -a postavljaju naše korisnike korak ispred konkurencije, unapređujući njihovo poslovanje čime postaju efikasniji štedeći vreme i novac. Osim gotovih software-a na koje smo izuzetnoo ponosni, nudimo i usluge projektovanja informacionih sistema po specifičnim zahtevima korisnika , izradu web prezentacija i konsalting.

Proizvodni sektor Medical Software Team-a sastoji se od profesionalnih projektanata i programera sa višegodišnjim iskustvom.U našem timu se nalaze kao konsultanti doktori stomatologije i medicine,kao i profesori Stomatološkog fakulteta u Beogradu.

Kako radimo?

Svaki projekat započinjemo analizom ciljeva zajedno s klijentom. Dobro poznavanje tehnologija omogućava nam da Vam sugerišemo dodatne i alternativne opcije kako bi se povećala funkcionalnost i smanjila cena.

Unutar Medical Software Team-a određujemo jednu osobu koja je odgovorna za Vaš projekat i s kojom vodite projekat do realizacije.

Pre završetka, svaki projekat prolazi fazu testiranja, tzv. beta testing. Projekat se testira u realnom okruženju, implementiraju se potrebna proširenja i otklanjaju eventualne greške.

Po završenom projektu, Medical Software Team ne ostavlja svoje klijente što podrazumeva kvalitetnu i potpunu podršku .


Skip Navigation Links
Copyright Medical Software Team IT Solutions and Services © 2017