"Essence Branding" marketinške usluge

Usluge Essence Brending-a od ideje do realizacije obezbeđuju Vam prepoznatljiv vizuelni identitet, bilo da je reč o kompletnom redizajniranju Vašeg postojećeg brenda ili njegovom realizovanju po prvi put.

NAŠA BRENDING REŠENJA, ZA VAS ESENCIJALNA, PODRAZUMEVAJU:

Dizajn logotipa u osnovnom i modifikovanom odnosu - koji su u vezi sa njgovom primenom na sredstva poslovne komunikacije, a koja predstavljaju osnovni korporativni materijal kao što su: vizit karte, memorandumi, koverte, fascikle i kese.

Izrada kreativne i funkcionalne web prezentacije prati osnovni korporativni materijal. Ostvaren u saradnji profesionalnih grafičkih dizajnera i programera, Vaš sajt biće estetski struktuiran i redovno ažuran. Takođe multimedijalni paket obuhvata i obrasce za newsletter, elektronsku prezentaciju i mail signature kao i CD/DVD izdanja.

Promotivni materijal direktnog marketinga odnosi se na dizajn kataloga, brošura i oglasnih rešenja dok bilbordi, plakati i panoi predstavljaju rešenja unutrašnjih i spoljnih propagandnih sredstava - omogućenih pomoću reklamne fotografije naše profesionalne opreme.

U okviru Essence ponude nalazi se još i:
Brendiranje propratnog reklamnog materijala (olovke, rokovnici, blokovi, card holderi, privesci, šolje, kišobrani), uniformi (košulje, majice, kombinezoni, kačketi) i vozila (automobili, mini-venovi, kamioni..)

Priuštite sebi kompletnu knjigu grafičkih standarda - nastalu kao rezultat interakcije Vaših i naših ideja.

MS TEAM VAM JOŠ NUDI:

KONSALTING za nabavku računarske i dijagnostičke opreme i ostale medicinske opreme i pomagala. Jednom rečju, sve što je potrebno za uspešno poslovanje Vaše prakse.

REKLAMIRANJE u vidu oglašavanja na našim portalima www.mojaordinacija.com i www.stomatolozi.org, zakupljivanjem mesta za baner, objavljivanjem članaka..


Stomatološka ordinacija
"Zečević"
Ustanička 189,lok.22 Beograd
011/3470 292

Stomatološka ordinacija
"Dental Design"
Skerlićeva 12, Beograd
011/3836 767

Privatna zdravstvena ustanova
"Vučetić"
Dobrota bb kamp, Kotor
+382 68 330 750

Međunarodna franšizna mreža
"IQS Serbia"
Majke Jevrosime 32, Beograd
011/3247 804

Stomatološka ordinacija
"Cvijićeva 38"
Cvijićeva 38, Beograd
011/2766 992

Stomatološka ordinacija
"Dental Hygia"
Kičevska 12, Beograd
011/2438 464

Stomatološka ordinacija
"dr Ana Bašić"
Majke Jevrosime 3, Beograd
011/3344 397

MS-Team Software Solutions © Sva prava zadržana

Skip Navigation Links