Izrada profesionalnih web prezentacija

Web sajt - Vaš oglas za ceo svet. Napravite dobar sajt, proširite kontakte, trasirajte put za Vaše buduće partnere.

Kada planiramo i dizajniramo Vaš sajt mi vodimo računa o sledećem: Na prvom mestu sajt mora da izgleda lepo, atraktivno i dopadljivo i to uvek u skladu sa Vašom delatnošću. Osim toga sajt mora da bude funkcionalan i da je navigacija kroz njega jednostavna. Najbolje je kada sa svake tačke možete dopreti u svaku tačku sajta. Inforamcije na sajtu treba da su jezgrovite i efektne. Zato ih je bolje razbiti u više manjih celina kako bi posteilac lakše pronašao upravo ono što mu treba.

Kontak podaci kako god da su izdvojeni na posebnu stranu, dobro je da budu prisutni i na svakoj stranici sajta.

Kada je u pitanju izbor fotografija koje stavljate na sajt, kriterijum je vrlo jednostavan: Prikažite sve što je lepo.

Uspešnost inernet prezentacije nije zagarantovana ali je profesionalnim pristupom, kontinuiranim radomi i ulaganjem neminovna. Najzad, neozbiljno je shvatanje da se sajt radi jednom, za sva vremena. Ako je priroda posla takva da ne zahteva česte izmene sadržaja prezentacije, onda je potrebno, barem povremeno, ulaganje vremena i/ili novca u Internet marketing, odnosno prikazivanje adrese sajta gde god je to moguće. Takve aktivnosti doprineće boljem položaju Vaše prezentacije na pretraživačima i samim tim povećati posećenost.

Proces izrade - Siguran put da Vam isporučimo kvalitetan proizvod

  1. Susret sa klijentom.Definisanje zahteva. Vaše je da nam kažete (otprilike) šta želite. Naše je da prepoznamo i uobličimo Vaše želje u konkretne zahteve. Najpre definišemo ciljnu publiku a onda sadržaj menija i podmenija sajta tj. broj stranica. Gde ćemo sve postavljati fotografije i na koji način ćemo realizovati njihove uvećane prikaze. Da li će prezentacija imati uvodnu animaciju, da li su potrebne flash animacije, da li je sajt višejezičan, da li je potrebna baza podataka i dodatno programiranje nekih funkcionalnosti, da li Vam je potreban administratorski modul i kojeg obima  i sl. Na bazi ovih podataka definišemo cenu. Susret ne mora uvek biti lični kontakt sasvim je izvodljivo realizovati sve i preko maila i telefona.

  2. Utvrđivanje vizuelnog pravca sajta. Vizuelni pravac u mnogome određuje logo Vaše kompanije. U koliko nemate logo u ovaj proces uključujemo grafičkog dizajnera i dizajniramo Vaš vizuelni identitet. Mi Vam dajemo predlog izgleda vašeg sajta kroz urađenu naslovnu stranicu. Uz Vaše učešće (sugestije) finaliziramo ovaj pravac. Kada finalizujemo vizuelni pravac realizujemo jednu trećinu ugovorene cene. Mi ne naplaćujemo ništa unapred.

  3. Izrada ostalih stranica sajta, prema pripremljenom materijalu.

  4. Publikovanje sajta

  5. Optimizacija za pretraživače. Naša briga je da sajt bude indeksiran na pretraživačima i da bude optimizovan da ga pretraživači lakše pronalaze.

Stomatološka ordinacija
"Dedent"
Gajeva 5, Beograd
www.dedent.rs

Stomatološka ordinacija
"Aesthetic dental solution"
Višnjićeva 14, Beograd
www.predojevic.net

Zubotehnička laboratorija
"Wisil-M"
Nehruova 44, Beograd
www.wisilm.com

Stomatološka ordinacija
"dr Marković"
Balkanska 10, Beograd
www.ordinacijamarkovic.com

Opšta bolnica
"Sveti vračevi"
Srpske vojske, Bijeljina
www.bolnicabijeljina.com

Specijalistička ordinacija
"Beograd-Centar"
Kraljice Natalije 35, Beograd
www.beograd-centar

Ortopan centar
"Dr Stom 40"
Vlajkovićeva 5, Beograd
www.ortopan.rs

MS-Team Software Solutions © Sva prava zadržana

Skip Navigation Links